OSUUSKUNNASSAKO MAHDOLLISUUTENI? 

Haku kurssille & infotilaisuus
Kurssin tavoite
Kurssin aiheita
Lisätietoja


HAKU KURSSILLE & INFOTILAISUUS:
AG00092_.GIF (502 bytes) Helmikuussa 2005 starttaa aivan uusi OSUUSKUNTAKOULUTUS. 
Kurssille haku on jo päällä, viimeinen hakupäivä on 14.2.2005!!

Kurssin tiedot ovat myös työvoimatoimiston nettisivuilla www.mol.fi ja Uudenmaan Työ & Koulutus- lehdessä. Kurssista myös ilmoitus metrolehdessä. Koulutuksesta pidetään infotilaisuus keskiviikkona 9.2.05 klo 14.00 Kluuvin työvoimatoimistossa (Mikonkatu 7).
 
Osuuskuntakoulutus järjestetään yhteistyössä OTTY/IDEA -työtä innovatiivisesti projektin/ Idea-Pointsin kanssa. Kurssi on työvoimapoliittista aikuiskoulutusta, joka on tarkoitettu vähintään opistotasoisen koulutuksen omaaville, aktiivisille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka etsivät vaihtoehtoisia työllistämismalleja ja uskallusta ryhtyä itsenäisiksi yrittäjiksi. Valmista liikeideaa ei tarvitse olla, vaan halu osaamisen tuotteistamiseen ja markkinointiin riittää.

Kurssille haetaan työvoimatoimiston kautta. Sähköisen hakemuksen voi tehdä myös koulutukset.mol.fi/ -sivuilla. Kurssin numero on 573945. Hakemukseen tulee liittää perustelu, miksi haluaa kurssille. Koulutus on kurssilaisille maksuton ja kurssilaisilla on pääsääntöisesti oikeus koulutustukeen koulutuksen ajalta. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saa työvoimatoimistosta tai Työlinjalta puh. 0203 66066.

Kluuvin työvoimatoimisto valitsee osallistujat yhdessä Idea-Pointsin ja NYP yrityspalvelujen kanssa. Hakijat haastatellaan NYP:ssa 21.-22.2.05.  
Sivun alkuun

KURSSIN TAVOITE:                                           

Tavoitteena on, että osallistujat pystyvät realistisesti arvioimaan valmiutensa yrittäjyyteen sekä mahdollisuutensa työllistyä oman osaamisen myynnillä. Osuuskunta tarjoaa joustavan väylän työllistymiseen sekä tuotteiden että palveluiden myyntiin. Yhteisöyrittäminen mahdollistaa myös laajempien kokonaisuuksien tarjoamista sekä lisää toimitusvarmuutta ja uskottavuutta ostajan silmissä verrattuna yksinyrittämiseen. Kun työ tehdään palkansaajana osuuskunnan ollessa työnantaja, työttömyysturva säilyy ja siipien kantavuutta voi turvallisesti kokeilla. Pääpaino kurssityöskentelyssä on itsenäisesti ja ryhmässä tehtävällä asioiden prosessoinnilla, joka auttaa löytämään vaihtoehtoisia mahdollisuuksia. 
KURSSIN AIHEITA:


Kurssille otetaan 16 henkilöä. Kurssin osallistujilla on mahdollisuus jatkaa pienryhminä kurssin jälkeen. Osallistujat/ryhmät voivat saada myös ohjaus- ja neuvontapalveluja Idea-Pointsissa ja NYP:ssä.
Koulutuspaikkoina ovat Idea-Points, Asemapäällikönkatu 12 B, Itä-Pasila ja 
NYP yrityspalvelut, Ilmala.
Sivun alkuun

                                             

LISÄTIETOJA KURSSISTA:

Katso myös www.idea-points.fi/osk.htm

Tökkiikö työnhaku? Osaamista on, töitäkin olisi, työpaikkaa ei? OSUUSKUNTA - VÄYLÄ TYÖHÖN, PEHMEÄ LASKU YRITTÄJYYTEEN

Sivun alkuun

                                               

päivitetty 03.02.2005